other_oud.png

BRUILOFTEN

De dag van uw leven in ervaren en veilige handen. Wij helpen graag úw dag tot een onvergetelijk geheel te maken.

Voorbereidingen

Hoe moet u nu uw wensen verwezenlijken en wat komt er allemaal bij kijken? Wat kan en mag? Bij wie moet ik zijn voor… vul maar in. Allemaal vragen waar wij u graag bij helpen. En niet alleen bij uw eerste bruiloftsfeest maar ook een jubileum.

Doordat Mighty Impulse verschillende bruiloften heeft mogen helpen realiseren beschikken wij over de kennis die wij graag gebruiken om ook uw dag te laten slagen. Mocht u toch alles zelf willen regelen dan nemen wij graag het deel als ceremoniemeester op ons zodat u op de dag zelf heerlijk kunt genieten van het feest, aandacht en heerlijkheden. Wij houden rekening met uw wensen en respecteren uw verlangens en geloofsovertuiging.

Design

U wilt natuurlijk dat iedereen tijdig weet wanneer u een feest geeft dus een ‘save the date’ bericht is wel zo handig. Wat is er mooier dan dat dit bericht in dezelfde stijl is ontworpen als de uitnodigingskaart, menukaart, gastenboek en/of bedankjes en uw trouwwebsite met alle informatie voor de gasten. 

In overleg met de ontwerper kan er een persoonlijk tint aan het geheel gegeven worden.

Film- en Fotoreportage

Hoe mooi is het om later terug te kunnen kijken op deze geweldige dag waarin u centraal staat. Een mooi fotoboek met een fotoreportage en prachtige stille momenten van de dag zelf is daarvoor een uitstekend middel.
Maar ook het steeds weer wegdromen op de bank bij het kijken van de dvd behoort tot de mogelijkheden. Een veel voorkomende reactie van pasgetrouwde stellen is: “O, dat heb ik helemaal niet meegekregen. Leuk dat ik het alsnog zie.” en ” Ik ben zo blij dat ik dit toch heb laten doen”.

Om een korte impressie te krijgen van bruiloftsfilmpjes (highlights) klikt u hier

 

Entertainment

Uw gasten staan te wachten tot u uw entree maakt of om u de hand te schudden. Een stille acteur of een levend standbeeld vermaakt uw gasten en geeft zodoende een extra feestelijke tint aan het feest. Maar ook het versterken van het woord tijdens de kerkdienst door mime en dans behoord tot de mogelijkheden.

Openingsdans

Wat zullen de aanwezigen verbaast staan als u de show steelt tijdens de openingsdans. Dit kan onder andere met de Engelse wals, tango of chachacha maar ook kunt u met uw eigen inbreng een persoonlijke dans creëren. Samen met een docent werkt u aan een orginele dans die nog nooit is uitgevoerd.

Kosten

Wij hanteren standaard kosten per onderdeel. Bij het aanvragen van meerdere diensten is een korting mogelijk.

Alle prijzen en afspraken worden van tevoren met u doorgenomen en vastgelegd. Het is aan u van welke service u gebruik wilt maken met de daarbij behorende kosten.

Buiten onze diensten zullen er misschien spullen moeten worden aangeschaft of gehuurd. Denk hierbij aan een rode loper, duiven, auto, fotoboek, decoratie, webhosting, etc. Dit is op uw eigen kosten. Uiteraard word dit eerst met u overlegd.

 

Verrassingen en wensen gaan in vervulling