other_oud.png

BRUILOFTSREPORTAGES

Ook voor bruiloftsreportages kunt u bij Mighty Impulse Media terecht. We hebben al een tiental echtparen gelukkig mogen maken met een verslag over de mooiste dag van hun leven.

Voorbereiding

Wij hebben genoeg aan weinig woorden.
Een korte omschrijving over wat u van ons verwacht, en wij kunnen aan de slag. Waar mogen wij bij zijn, wat wilt u absoluut op video hebben staan en wat níet?
Enige achtergrondkennis over het bruidspaar en de familie is ook belangrijk om op het juiste moment de belangrijkste personen te kunnen filmen.
 

Steadicam

Wij filmen o.a. met behulp van een zogeheten Steadicam. Deze techniek zorgt ervoor dat de (full hd)camera onder alle omstandigheden naast de cameraman blijft zweven. De schokken veroorzaakt door het lopen van de cameraman hebben geen invloed op de camera. Op die manier kunnen prachtige beelden worden gemaakt. Deze hoge kwaliteit is zeer de moeite waard en aan te raden.

Ondanks het extra gewicht van de steadicam is het mogelijk om een hele dag non-stop opnames te maken.

Kijk voor prachtige highlight-filmpjes op onze video-pagina.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast het maken van video-opnames kunnen wij u ook adviseren bij de keuze van een fotograaf. Wij beschikken over diverse contacten met professionele fotografen in Zeeland én daarbuiten die uw trouwdag op foto’s vast kunnen leggen en daar een fotoboek van kunnen maken.

Weddingplanner

Samen met MI-Movement kunnen wij uw hele bruiloft voor u organiseren. Al uw wensen en verlangens komen dan ter sprake en werken we als één team om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Kosten

De kosten hangen af van meerdere factoren zoals: het aantal cameramensen, welke dagdelen (of meerdere dagen) gefilmd moeten worden, inzet van de steadicam, de lengte van de algemene montage, montage van een highlight-filmpje, hoeveel dvd’s u wenst, of er ondertiteling nodig is, etc.

Wij kunnen al een dvd met een 20/25-minuten video-verslag van de bruiloft leveren voor €1100,- (inclusief btw.)

Neem gerust contact op via onze contact-pagina en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Alle afbeeldingen op deze pagina zijn video-frames gemaakt met onze Panasonic full hd-camera.