other_oud.png

COACHING

0
Wij helpen u graag verder in het proces van creatie, de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten en met uw persoonlijke ontwikkeling in mime en nonverbale communicatie.

Nadat u een mimestuk gemaakt heeft, als groep of individu, komen we graag langs, of kunt u een bezoek brengen aan onze studio, zodat we u de nodige tips en aanwijzingen kunnen geven om uw theaterstuk meer te laten uitblinken.

Maar ook bij het leren van mimetechnieken helpen we u graag met het maken van een leerplan en het zoeken naar gepaste trainingen die (online) beschikbaar zijn.

Voorbereiding optreden

Bent u bezig in het creative proces en loopt u vast met het maken van een mime-, drama- of dansstuk en kunt u een steuntje in de rug wel gebruiken? Dan helpen, adviseren en motiveren wij u graag.

Misschien bent u wel een spreker en wilt u dat uw lichaamshouding overeenkomt met hetgeen u vertelt. Dat u daadwerkelijk geloofwaardig en zeker uw boodschap kunt neerzetten. Met een speciaal programma werken we samen aan de houding en de bewustwording van de nonverbale communicatie. Met aanwijzingen, zelfreflectie, bemoediging, theorie en praktijk wordt er stap voor stap gewerkt om bij dit doel te komen.

Wij spreken vloeiend Nederlands en Engels. Voor Duits, Frans en Spaans vragen wij hulp aan onze anderstalige collega’s.