other_oud.png

ENTERTAINMENT

 

Wij vermaken graag uw publiek tijdens uw festival, openingsfeest, open dag of een andere gelegenheid.
Dit doen wij onder andere door het spelen van verschillende karakters en het spelen met illusies (onzichtbare dingen zichtbaar maken).

Door de interactie met uw bezoeker, proberen wij ervoor te zorgen dat de mensen zich op hun gemak voelen en een goede tijd hebben.
Tevens proberen wij uw stand of nieuwe bedrijfspand onder de aandacht te brengen bij het langslopende publiek. Onze karakters brengen bijvoorbeeld uw producten in gepaste stijl aan de man als echte straatverkopers of gezellige “buurtbewoners”.

 

Typetje

We kunnen met verschillende typetjes komen. De zogenoemde karakters. Deze persoon zal op een leuke en kenmerkende manier zijn aanwezigheid benadrukken. Voorbeelden van typetjes zijn:

  • Personages uit het (Kerst)verhaal
  • Kooplieden / Straatventers (periode 1700-1900)
  • Gezellige buurtbewoners
  • Ballonnenclown
  • Omroeper
  • Edelen/Mensen van stand
  • Daklozen
  • Anders: een door u gewenst personage (in overleg)

Levend standbeeld – Living statue
Mighty Impulse Movement heeft tevens een aantal levende standbeelden zoals een schilder/glaszetter (grijs), zakenman (grijs) en een cameraploeg (wit).
Een levend standbeeld kan tijdens uw feest een mooi extraatje zijn om het publiek te vermaken. De standbeelden bewegen namelijk zo nu en dan. 

Mocht u bang zijn dat uw bezoekers zich gaan vervelen, dan is een standbeeld zeker iets wat ze als gespreksonderwerp kunnen pakken, maar waar ze ook mee op de foto kunnen.
De beelden staan ook mooi in uw etalage of bedrijfspand of ze kunnen worden ingezet om aandacht te trekken voor, bijvoorbeeld uw reclamecampagne.

Film-première

 

 

 

Product op maat
Levende standbeelden & typetjes kunnen, voor uw gelegenheid, op maat gemaakt worden. 
Uw thema, voorstellen en ideeën zullen we met uw bespreken en de verschillende mogelijkheden bekijken.
Karakters kunnen uitgevoerd worden als individu maar ook meerdere standbeelden of typetjes zijn mogelijk.
Gelieve dit minimaal twee maanden van tevoren doorgeven zodat we het daadwerkelijk uit kunnen voeren. (eventuele extra kosten worden in overleg in rekening gebracht.)