other_oud.png

OPTREDENS

 

Mighty Impulse Movement geeft optredens in heel Nederland en daarbuiten.

MI-Movement is gespecialiseerd in (phanto)mime. De omgeving zal door de verschillende illusies en karakters tot leven komen. Uiteraard hanteren we ook andere kunstvormen zoals dans. Vaak treedt MI-Movenent op als solist, maar kan ook in duet-of groepsvorm een optreden verzorgen. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen, thema, gelegenheid en doel.

Waar treedt Mimghty Impulse Movement zoal op?
Festivals, (kinder)feesten en partijen, bruiloften, begrafenissen, openingsgelegenheden,  filmopnames, etalages, reclamestunts, scholen, instellingen, jubilea, uw optreden, gevangenissen, kerken, vieringen, congressen, etc.

Solo

Duet

Een optreden kan verschillende soorten kunstvormen bevatten; mime, dans, drama, vlaggen, levend standbeeld, ballonnenclown, etc. In samenwerking met MI-Media kunnen er verschillende opties worden toegevoegd met multimedia, evenals de muziek die wordt gecreëerd en bediend door MI-Music. Uiteraard streven we te allen tijde naar perfectie.

Één of meerdere stukken
Tijdens uw programma kunnen we langskomen om één of meerdere stukken te presenteren. Dit kan afwisselend met de door uw gekozen programmapunten. Ook kunnen de stukken het achter elkaar gespeeld worden. Bij tijdig aangeven van een thema, bestaat tevens te mogelijkheid om speciaal voor u een stuk te creëren. Een mime-dansstuk duurt over het algemeen vier tot zes minuten.

Solo-of groepsoptredens
MI-Movement speelt als solist, maar ook spelen we in groepsverbanden zodat het programma afwisselend en aangrijpender kan zijn voor de kijkers. Dit alles kan gerealiseerd worden doordat MI-Movement vaak samenwerkt met professionele (internationale) artiesten.

(Avond)vullend programma
Wij verzorgen graag een (avond)vullend programma voor u. Verschillende kunstvormen worden dan met elkaar afgewisseld. Tijdens een programma als deze kunnen verschillende thema’s worden aangestipt. Of het nu gaat om drama, komedie of een stuk met een maatschappelijke of christelijke boodschap. Optredens kunnen ook worden gecombineerd met workshops of entertainment.

Live muziek 
MI-Movement kan ook bewegen op gesproken of gezongen tekst die live ten gehore wordt gebracht. Dit geeft een extra dimensie aan de inhoud van uw inbreng. Live muziek kan worden toegepast door middel van een band. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van een koor waarbij wij de tekst uitbeelden en/of de emoties in beweging omzetten.

Anderstalig
Bij optredens maken wij soms gebruik van (live) gesproken of gezongen tekst die door de geluidsinstallatie als extra ondersteuning ten gehore wordt gebracht. Bij het tijdig doorgeven van uw taal voorkeur hebben wij voldoende mogelijkheden om de tekst te vertalen. Nederlands Engels en Duits zijn voor ons de meest voorkomende talen die worden gebruikt.