other_oud.png

PAASTOUR 2018

PASEN is het verhaal van onze vrijheid. Dit oude Paasverhaal, beschreven in de vier evangeliën van de bijbel, brengen wij door middel van verschillende theaterkunsten opnieuw tot leven. Met drama, mime en dans presenteren we ons programma en nemen we de kijkers mee in dit verhaal. Na het succes van de afgelopen Paastouren gaan we ook weer op tour in 2018. Dit doen we samen met ‘The Artbeat’ (CH). 

TOUR DATA
16 maart – 2 april 2018

 

                                                 Bekijk hiernaast de tourtrailer 2016 >

Mangel web 1

PROGRAMMA

In een uur durend programma zullen we verschillende aspecten van het Paasverhaal belichten. We spelen vanaf ‘het laatste avondmaal’ tot en met na ‘de opstanding’.

Door middel van onder andere mime, dans & drama geven wij een visuele voorstelling van een levensveranderende geschiedenis. Het Paasverhaal zal op een nieuwe manier uw hart raken.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een internationale groep die voor dit project samenwerken. Door middel van verschillende theaterkunsten maken we verhalen zichtbaar.

Naast optredens verzorgen we ook verschillende interactieve programma`s en workshops. We hebben allen de opleiding van Innovo Physical Theatre in de USA genoten.

Wat we voor u kunnen doen:
– Het (deels) vullen van een school-, oudere of kerkprogramma – Een combinatieprogramma met koor, band en/of spreker – Het leveren van promotiemateriaal (digitaal aangeleverd).

Blessing mary

AANBIEDING

In Nederland kunnen scholen die zijn aangesloten bij de CJP via deze organisatie korting krijgen op ons programma.

Organisaties die de Tourgroup ook op meerdere locaties uitnodigen krijgen hiervoor korting aangeboden.

Bekijk hier de digitale versie van onze folder en tourtrailer zodat u een indruk kunt krijgen van ons programma.

 

                             Boek nu voor 2018!