other_oud.png

SINTERKLAAS


Sinterklaas & Zwarte Piet

In november komt Sinterklaas met zijn pieten weer het land binnen. Een drukke tijd voor Sint en zijn hulpen. Daarom helpt Mighty Impulse Movement hen ook (in Zeeland) een handje.
Wat is nu mooier als het zien van de twinkeling in de ogen van de kinderen bij de aankomst van Sinterklaas en zijn gevolg. Strooigoed, kado’s, een hand en een kort praatje zal elk kinderhart, en die van de volwassenen, sneller doen kloppen.
Uw sinterklaasavond/feest is niet compleet zonder een echte Sinterklaas & Zwarte Pieten. We komen graag bij langs met onze pieten en (hulp)Sinterklaas.

pepernotenmuts

TIP: VERRAS EEN ANDER MET HET ONVERWACHTE BEZOEK VAN SINTERKLAAS EN ZIJN PIETEN.

SONY DSC 

Huisbezoek
Sinterklaas en/of zijn pieten zullen op de afgesproken dag en tijd aankomen bij uw huis. Er zullen handen worden geschud, een praatje worden gemaakt en cadeaus (door u aangeleverd) worden overhandigd. Indien gewenst kan er ook strooigoed worden gegooid of worden uitgedeeld.

De kinderen mogen om de beurt bij Sinterklaas of Zwartepiet komen om een cadeau in ontvangst te nemen. Een kort gesprekje is dan zeer gebruikelijk. Soms zal er worden gevraagd om een opdracht uit te voeren.

Uiteraard komen we graag ook bij wooninstellingen in u de huiskamer langs.


Entertainment
Winkelstraat, winkel, bedrijfsopening, schoolproject, etc
Sinterklaas en zijn pieten zullen aanwezig zijn om de voorbijgaande mensen kort aan te spreken en een glimlach te bezorgen op hun gezicht. Tevens is het mogelijk dat er iets wordt uitgedeeld; iets lekker, flyers, proefmonsters, give-a-ways, etc. Een mooie en gezellige manier om de aandacht van bezoekers op uw bedrijf of project te richten.

(Bedrijfs)Feesten
Het traditionele Sinterklaasfeest wordt op veel bedrijven groots gevierd. Een echte Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten kunnen natuurlijk hierbij niet ontbreken. Mighty Impulse Movement zal na overleg met u het juiste programma neerzetten tijdens dit samenzijn.

pieten trekken 2 

Sinterklaasgeld

Kosten (incl. btw)
Onderstaande prijzen betreft 2 pieten
30 min. huisbezoek €35,- excl. strooigoed
30 min. huisbezoek €40,- incl. strooigoed

Onderstaande prijzen betreft Sinterklaas met 2 pieten
30 min. huisbezoek €50,- excl. strooigoed
30 min. huisbezoek €55,- incl. strooigoed

1,5 uur op een (bedrijfs)feest €225,- excl. strooigoed
Schoolbezoek per dagdeel van drie uur €300,- excl. strooigoed

Voor een afstand minder dan 7.5km worden er geen reiskosten gerekend. Bij tijdig aangeven zijn voor alle opties extra pieten mogelijk.

INDIEN GEWENST KOMEN WIJ OOK BUITEN HET SINTERKLAASSEIZOEN BIJ U LANGS.