other_oud.png

WEDDINGPLANNER

De dag van uw leven in betrouwbare handen? Dan zit u goed bij Mighty Impulse.

Ervaring

Wat is het heerlijk als de belangrijkste dag van uw leven in goede handen is.

Mighty Impulse Movement heeft in de afgelopen jaren verschillende bruiloften mogen organiseren. Niet alleen op de dag zelf regelen we alles achter de schermen, maar ook tijdens de voorbereidingen staan we aan uw zij. Door de ervaringen tijdens de bruiloften die wij reeds hebben gedaan, weten wij tevens wat praktisch is en wat niet.

Wensen en verrassingen komen uit.

Aanbod

Het is aan u waar wij u helpen. Door de verschillende contacten met professionals kan het niet anders dan dat uw dag onder controle is. Of het nu gaat om kleding, bloemen, locaties, openingsdans, workshops, thema, muziek, foto-en filmrapportage of decoratie, we regelen het allemaal voor u.

Wat centraal staat bij ons als weddingplanner is dat het ÚW dag is. Uw wensen zijn onze opdrachten. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is daarom wel op zijn plaats.
Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we wat voor beide partijen mogelijk is en wat de wensen zijn.

Weet u toevallig waaraan een geschikte trouwlocatie moet voldoen? Op welke locaties het burgerlijk huwelijk gehouden mag worden? Waar haal je eigenlijk een rode loper vandaan? Wanneer moet een uitnodiging de deur uit en wat doen we met die lastige bezoeker? Zomaar een aantal bekende vragen waar wij antwoord op kunnen geven.

Heeft u een familielid die er eigenlijk graag bij wil zijn, maar dit door gezondheidsredenen of afstand niet kan? Dan kunnen wij er voor zorgen dat ook deze persoon zich deel voelt van de bruiloft of dat u door deze persoon wordt verrast.
Zoals u kunt lezen is de keus aan u, waarbij wij u helpen of zelfs overgaan tot overname.