other_oud.png

WORKSHOPS

 

0
Onder workshops vallen verschillende dingen. De focus in een workshop is dat de deelnemer iets aan geleerd krijgt. Alle workshops kunnen in het Engels of het Nederlands worden gegeven. Tevens kan een workshop worden gegeven aan één enkel persoon (privéles) of aan een hele groep. Bij meer dan 15 personen neemt Mighty Impulse Movement een assistent mee, zodat alle deelnemers het beste uit een workshop kunnen halen. Verschillende workshops zijn onder andere:

Voorbereiding optreden


Mime technieken
De muur, traplopen, robot, het plukken en ruiken van een bloem, eten, drinken, touwtrekken. Eigenlijk voor alles is wel een techniek. Deze technieken en illusies kunt u aangeleerd krijgen tijdens een workshop. Helaas is het niet mogelijk om alles in een dag of twee aan te leren. Maar u kunt zeker proeven van de kunsten van mime. Mocht u rond een bepaald thema werken dan worden de lessen voor u aangepast op het door u aangegeven thema.

Het aanleren van een mimestuk Mocht u met uw gezelschap een optreden willen verzorgen, dan kan MI-Movement u een mimestuk aanleren met de daarbij behorende technieken. Hiervoor moet u minimaal drie uur rekenen. Hoe meer tijd u vrij maakt voor dit stuk, hoe mooier en perfecter het eindresultaat wordt.

 

Realiseren van je lichaamstaal en houding Wat zeg ik met mijn woorden en wat zegt mijn lichaam? Ik wil iets zeggen en met mijn lichaam het krachtiger neerzetten en/of benadrukken. Maar hoe doe ik dat eigenlijk? Zomaar een paar vragen waar MI-Movement het antwoord op kan geven en waar in een speciaal programma aandacht wordt besteed.

Het aanleren van een openingsdans voor uw trouwerij U kent het wel; aan het begin van de feestavond doet het bruidspaar een openingsdans. De foxtrot, de wals, rumba of iets anders. Maar wat nu als u op een leuke en verrassende manier uw gasten laat zien wat u allemaal kunt? Samen met ons maakt u de openingsdans die niemand verwacht. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw outfit en soepelheid. Stelt u het zich eens voor: van houten plank tot de ster van de avond…

Drama, Dans, Vlaggen, Clownerie, etc. Doordat wij met verschillende professionele (bewegings)kunstenaars samenwerken is het zeer goed mogelijk dat we een collega meenemen of naar u toe sturen om een andere workshop te geven dan mime. Ook deze workshops kunnen er toe leiden dat u een mooi (avond)vullend programma kan neerzetten voor uw deelnemers en andere bezoekers.

Mocht u uw kunstvorm dus niet vinden op deze website, contact ons dan gerust, want wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste artiest.

Mocht u bovenstaand iets missen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan open voor nieuw dingen en verschillende combinaties.

Alle afbeeldingen op deze pagina zijn video-frames gemaakt met onze Panasonic full hd-camera.